Interesseret?

Kirkebjerg:  Grøn bydel i storbyen

Interesseret?

Kirkebjerg: 
Grøn bydel i storbyen

En ny begyndelse 

Kirkebjerg bliver en helt ny bydel. Der bliver tale om en ny grøn og hyggelig bydel kun 16 km fra Rådhuspladsen i København. Området er under hastig forandring – de gamle industribygninger forsvinder, og nye boliger vokser op mellem træer og grønne arealer. Omdannelsen af Kirkebjerg markerer en ny begyndelse. Skal Kirkebjerg også være en ny begyndelse for dig?

Læs meget mere  om området Kirkebjerg her:  bo-i-kirkebjerg.dk

 

Tæt – og langt væk 

Når du bor i Kirkebjerg, er du ikke bare tæt på grønne arealer. Du har også kun 5 minutters gang til et lokalt bydelstorv med flere indkøbsmuligheder, du har under 1,5 km til nærmeste S-togsstation, og du får få hundrede meter til den kommende letbanestation, for den nye letbane løber lige forbi Kirkebjerg. Glostrup Shoppingcenterligger knap 2 km fra din bolig, og i bil kan du nå motorvejen på omkring 3-5 minutter. Men er du tæt på det meste i Kirkebjerg, er du til gengæld langt væk fra fornemmelsen af storbyens stress

Indkøb og shopping

Fra din lejlighed i Kirkebjerg Parken kan du på kun 5-10 minutter gå eller cykle til det lokale bydelscenter, hvor du bl.a. finder dagligvarebutikker. 

Kirkebjerg Bydelscenter huser i dag f.eks. SuperBrugsen, Netto, Jem & Fix, Fitness World og Burger King. Flere butikker forventes at komme til.

Sådan kommer du til bydelscenteret: Link
(Bemærk dog, at mange af Kirkebjergs nye stisystemer endnu ikke fremgår).

Ønsker du at tage på en større shoppetur, ligger Glostrup Shoppingcenter mindre end 2 km væk. De 20.000 m² rummer cirka 50 butikker inden for tøj, sko, accessories, personlig pleje og sundhed, spil, sport, legetøj, bolig og livsstil. 

I shoppingcenteret finder du også restauranter, caféer og kaffebarer samt en stor Føtex. Besøg bydelscenteret: Link

Institutioner og skoler 

Inden for få kilometer fra Kirkebjerg Parken ligger der flere daginstitutioner og skoler. Uanset om du er interesseret i dagplejere, vuggestuer, integrerede institutioner, privat- eller folkeskoler eller skolefritidsordning (SFO), er der flere tilbud i nærheden. 

Når Kirkebjerg-områdets stisystemer er fuldt udbygget, vil turen til institution og skole i betydeligt omfang kunne foretages væk fra biltrafikken.

I øvrigt har kommunen vedtaget en lokalplan, der indgår i planlægningen af en daginstitution i selve Kirkebjerg-området. 

Du kan læse mere om pasningstilbuddene i Brøndby Kommune her og om kommunens skoler og SFO’er her. 

 

København – 20 min i bil

Har du en hverdag, hvor du er afhængig af din bil, passer Kirkebjerg Parken perfekt til dig. Byggeriet er anlagt, så der er lige så mange parkeringspladser, som der er lejligheder, og der vil være mulighed for parkering både i gadeplan og i Kirkebjerg Parkens parkeringskælder. 

Skal du til centrum af København, ligger Rådhuspladsen kun cirka 20 minutters kørsel væk.

Ligger din arbejdsplads mod nord eller syd – i f.eks. Birkerød eller Køge – kan du glæde dig over, at du kan være på motorvejen omkring 5 minutter efter, du har sat dig i din bil.   

Vil du se, hvor hurtigt du kan køre til alting fra Kirkebjerg Parken, så klik her: Google maps  
(Bemærk dog, at flere af Kirkebjergs nye interne vejforbindelser endnu ikke fremgår). 

Vil du hellere cykle, kan du glæde dig over, at der naturligvis også er masser af cykelparkeringspladser omkring byggeriet i Kirkebjerg Parken.

Offentlig transport 

Kirkebjerg Parken ligger vældig godt i forhold til mulighederne for at benytte offentlig transport. Buslinje 22 kører lige ude på Kirkebjerg Parkvej, på Park Allé kan du stige på linje 300S, og ved Glostrup Station er der både stop for S-tog og flere forskellige buslinjer.  

På Rejseplanen kan du finde alle dine nærmeste transportmuligheder (indtil de nye adresser er oprettet, kan du indtaste afrejseadresse som ”Søndre Ringvej 35D, 2605 Brøndby”).  Link til rejseplanen

Letbanen, der i øjeblikket er under anlæggelse, får et stop, der simpelthen hedder ”Kirkebjerg”. Her får du få hundrede meter fra dit hjem en direkte forbindelse fra Lyngby i nord til Ishøj i syd. 

 

Sport og fritid – i nærområdet

Hele Kirkebjerg-området er under hastig forvandling. Hvad, der for få år siden var et ganske udtjent industrikvarter, er på vej til at blive en grøn og hyggelig bydel. 

Udearealer til ophold og leg indgår som væsentlige parametre i Kirkebjerg Parken. De åbne grønne arealer mellem bygningerne ligger med direkte forbindelse fra boligerne i stueplan.  

Der kommer flere interne stiforbindelser i området og dedikerede legeområder til børnene.  Det er også rart at vide, at der ikke er langt til forskellige muligheder for motion og bevægelse.  

Der er foreninger og klubber af næsten enhver art inden for kort rækkevidde. Badminton, tennis, gymnastik, fodbold og håndbold er bare nogle af muligheder.  

Ofte har du endda flere valgmuligheder. F.eks. ligger der tre golfklubber inden for ca. 10 minutters kørsel.  I løbet af samme tid kan du også nå Vestskoven eller Brøndby Strand.   

Du kan selvfølgelig starte motionen allerede hjemmefra. Hvis du vil cykle til skov, strand eller sport, kan nå det meste inden for 20-30 minutter

Kontakt / Udlejning

home Sydhavnen
Teglholmsgade 66A st,
2450 København SV

+45 33 33 03 05
home.dk/sydhavnen
kirkebjergparken@home.dk

 

Følg Kirkebjerg Parken
på  
facebook

Beliggenhed

Kirkebjerg Parken
Mekanikvej 11,
2605 Brøndby
 

Link til google maps 

Link til fælles website om Kirkebjerg:

 bo-i-kirkebjerg.dk

 

 

Links til artikler om Kirkebjerg området i Brøndby:

Licitationen
TV2 Lorry
building-supply.dk

brondby.dk/kirkebjerg

Kirkebjerg Parkens
samarbejdspartnere

Bygherre:
OBEL-LFI Ejendomme 

Ingeniør:
COWI

Arkitekt:
GPP

Totalentrepnører:
Raundahl & Moesby